Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Nastavak suradnje Sisačko-moslavačke županije i Grada Kutine

Održan radni sastanak

Održan radni sastanak

O suradnji Grada Kutine i Sisačko-moslavačke županije bilo je riječi na radnom  sastanku kojeg su u kutinskoj gradskoj upravi održali gradonačelnik Kutine Zlatko Babić i dožupan Roman Rosavec sa suradnicima.

 

P10809632

 

Bila je ovo ujedno i priprema za sjednicu Županijske skupštine koja će se u Kutini održati 14. Rujna, rekao je kutinski gradonačelnik.

 

 

Usuglasili smo se da je Dom za starije i nemoćne osobe potreban u Kutini i da trebamo početi s izradom projektne dokumentacije te pronaći način financiranja izgradnje samog doma. – kazao je Babić.

 

Problematika Hitne pomoći i specijalista u Domu zdravlja Kutina, palijativna skrb i mikrobiološki laboratorij su teme gdje su – kako kaže Babić – našili na razumijevanje županije.

 

 

Zamjenik sisačko-moslavačkog župana Roman Rosavec istaknuo je kako se osim o zdravstvenoj skrbi na sastanku raspravljalo i problemu županijskih cesta. Od 1.308 kilometara županijskih cesta velik dio nalazi na području grada Kutine – kazao je Rosavec.

 

 

Tema o kojoj se razgovaralo bilo je osnovnoškolsko i srednjoškolsko obrazovanje na području grada Kutine.

 

 

Dobra komunikacija i aktivna suradnja regionalne i lokalne uprave, u ovom slučaju, Sisačko-moslavačke županije i Grada Kutine, nastavit će se i u narednom razdoblju. – zaključak je s današnjeg sastanka.


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Još vijesti

Copyright © 2021 Quirinus Portal Sva prava pridržana.