Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Projektom “Zaželi” u Novskoj će biti zaposleno 40 žena!

Na poslovima brige o starijim osobama

Na poslovima brige o starijim osobama

Projekt „Zaželi – program zapošljavanja žena“, kojeg je sredinom srpnja ministar rada i mirovinskog sustava predstavio na radionicama u gradovima diljem Hrvatske, u svoju realizaciju na području sisačko- moslavačke županije krenuo je iz Novske.

Samo dva tjedna nakon početka rada ispostave županijske Razvojne agencije SIMORA-e u Novskoj, njeni su djelatnici pripremili prvi projekt i to pod nazivom „Želim raditi, želim pomoći“ u vrijednosti od 5 milijuna i 465 tisuća kuna.

Mario Čelan, direktor SIMORA-e:

 

 

ZENE_3

 

Ugovor za posao u trajanju od dvije godine dobit će 40 do sada nezaposlenih žena. One će se skrbiti o ukupno 400 starijih osoba s područja grada Novske:

 

 

ZENE_2

 

U SIMORI ističu kako će u sklopu programa “Zaželi” na području sisačko- moslavačke županije biti zaposleno više od 300 žena, a upravo će županijska Razvojna agencija odraditi projekt za nekoliko općina.

Podsjetimo, zahvaljujući nepovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda u visini od 400 milijuna kuna, na području Hrvatske omogućit će se zapošljavanje 3000 žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.