Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Osigurana pitka voda svim mještanima

U čijim naseljima nije provedena vodovodna mreža

U čijim naseljima nije provedena vodovodna mreža

Na ovotjednom sastanku kolegija Ureda gradonačelnika Grada Popovače  usvojena je Odluka da se svim građanima u čijim naseljima nije provedena vodovodna mreža osigura mogućnost da u prostoru Komunalnih servisa Popovača (Kutinska ulica) dobiju pitku vodu.

„Tijekom razdoblja od jednog mjeseca svako takvo kućanstvo imat će mogućnost dobiti do maksimalno 100 litara vode uz predočenje dokaza o prebivalištu ili vlasništvu objekta. Građanima će vodu u odgovarajuću ambalažu koju će sami ponijeti, utočiti djelatnici Komunalnih servisa” – obrazložio je gradonačelnik Josip Mišković.

Ovom prilikom gradonačelnik je izvijestio i kako je Grad Popovača dobio obavijest Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost o prihvatljivosti prijavljenog projekta Izgradnje reciklažnog dvorišta za sufinanciranje sredstvima Kohezijskog fonda.

Reciklažno dvorište čija je izgradnja planirana na prostoru iza Komunalnih servisa bit će sufinancirano u iznosu od 2,6 milijuna, dok će se iz Gradskog proračuna za realizaciju projekta izdvojiti još milijun kuna čime će biti podmireni troškovi uređenja parkirališta i pristupne ceste.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.