Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Nina Kraljić – pjevačica najljepšeg glasa u Hrvatskoj

Priprema novi singl i spot

Priprema novi singl i spot

Prije nedavnog nastupa u Lipovljanima gdje je održala koncert, pjevačica Nina Kraljić, u kratkom razgovoru najavila je kako bi tijekom mjeseca rujna trebao izaći novi singl i glazbeni spot.

 

 

Pjevačica s jednim od najljepših glasova Hrvatske, ovog je ljeta nastupala na nizu koncerata. Koncert u Lipovljanima, gdje sam rođena, pred domaćom publikom uvijek je poseban. – kazala je Kraljić.

 

NINA_07

 

Nina je uz pratnju tročlanog benda, na akustičnoj gitari, bubnju i  violončelu, otpjevala više pjesma, uz interpretaciju pjesama različitog glazbenog izraza, započevši koncert  „Odom radosti“.

 

Njen prvi glazbeni album „Samo“, na koji je vrlo ponosna, sadrži 11 pjesama, od kojih je i sama autorica dviju pjesama. Posebno izdvaja suradnju s Matijom Dedićem u klavirskoj pratnju sevdalinke  „Što te nema”.

 

 

Glazbena karijera Nine Kraljić, traje odmalena, učila je svirati klavir u Glazbenoj školi u Novskoj,  nastupila  na Turbo Limach Showu, a glazbenu karijeru započinje nakon pobjede u emisiji „The Voice – Najljepši glas Hrvatske 2015. godine“. Dobitnica je diskografske nagrade Porin, a predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2016. godine.

 

NINA_02


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.