Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Sisak

Učenici OŠ Braća Ribar Sisak dobili učionicu na otvorenom

Novi kreativni koncept nastave širi se Hrvatskom

Novi kreativni koncept nastave širi se Hrvatskom

Novi kreativni koncept nastave širi se Hrvatskom, a od jučer je dostupan i učenicima Osnovne škole Braća Ribar u Sisku. Radi se o učionici na otvorenom koja je realizirana u sklopu četvrtog izdanja McDonald’sovog društveno odgovornog projekta „Za naš ljepši kvart“ . Tako će učenici ove škole moći upijati nova znanja u okruženju koje će poticati njihovu kreativnost i znatiželju.

Današnjem otvorenju učionice na otvorenom, uz učenike i nastavnike ove škole, prisustvovali su i  predstavnik McDonald’sa i voditelj restorana u Sisku Ivan Majić, ravnateljica Osnovne škole Braća Ribar Vesna Šebek  i gradonačelnica Kristina Ikić Baniček.

-Velika zahvala McDonald’su što četvrtu godinu za redom zajedno uređujemo kvartove u gradu Sisku. Do sada je zahvaljujući donacijama McDonald’sa obnovljena stolarija Udruge osoba s invaliditetom SMŽ, OŠ Viktorovac je dobila nove garderobne ormariće, a Odjel za djecu s teškoćama u razvoju u OŠ 22. lipnja dobio je sprave za trim kabinet. U igri su još bile osnovne škole Ivana Kukuljevića i Viktorovac, ali mame, učitelji i učenici iz Ribara su bili aktivniji i uporniji i čestitke na tome. Zaista sjajan projekt jer, kad vidim djecu kako ovdje sjede, uživaju i kako je im je lijepo, želja mi je da još koja škola dobije ovakvu učionicu na otvorenom – rekla je gradonačelnica na današnjem otvorenju.

Već četvrtu godinu za redom suradnjom Grada Siska i McDonald’sa Hrvatska realiziraju se projekti koji poboljšavaju kvalitetu života stanovnika. Ovoga puta radi se o najmlađim stanovnicima kojima je tako pružen novi model obrazovanja i usvajanja znanja koji ujedno pomaže i da postanu ljubitelji prirode i ekološki osviješteni građani budućnosti.


sisak.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.