Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

SMŽ: Prijem izaslanstva udruge „Popovačke mažoretkinje“

Udruga upoznala župana sa svojim uspjesima i djelovanjem

Udruga upoznala župana sa svojim uspjesima i djelovanjem

Sisačko-moslavački župan, Ivo Žinić, primio je izaslanstvo Udruge „Popovačke mažoretkinje“ kako bi im čestitao na postignutim uspjesima te se bolje upoznao s njihovim djelovanjem.
 

„Hvala vam na dolasku, ovdje u Sisačko-moslavačku županiju i hvala vam na onome što činite da bi promovirali grad Popovaču, a samim time i županiju.“ – rekao je župan.

 

 

Župan je istaknuo kako su Udruge koje okupljaju mlade od velike važnosti jer osim što se mladi bave sportskom aktivnošću i razvijaju određene vještine, oni stječu i navike o zdravom načinu života.
 

Predsjednica Udruge, Martina Rešetar, predstavila je Udrugu:

 


 

Kroz ovih 15 godina, koliko udruga djeluje, natjecali su se unutar Republike Hrvatske, ali i izvan nje. Sudjelovali su na nekoliko europskih, ali i na svjetskom natjecanju.
 

Djeca su tako imala priliku putovati u različite države kao što su Poljska, Češka, Bosna i Hercegovina, Mađarska te Italija iz koje su se „Popovačke mažoretkinje“ nedavno vratile:

 


 

Rešetar je istaknula kako se Udruga sa svakog natjecanja vraća s medaljama te dodala da su ove sezone osvojili dvije zlatne i po pet srebrnih i brončanih medalja na raznim najtecanjima.

 

P1040900 P1040920 P1040928 P1040936

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.