Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Novi početak rada Centra za razvoj poduzetništva Grada Novske

Boženka Spahić imenovana za ravnateljicu

Boženka Spahić imenovana za ravnateljicu

Na nedavno održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Novske, opozvana je odluka o „likvidaciji“ Centra za razvoj poduzetništva Grada Novske, a za obnašatelja  dužnosti ravnatelja imenovana je Boženka Spahić, dipl. oec.

 

U narednom razdoblju imenovana ravnateljica započinje s ustrojavanjem rada Centra, a na sjednici je kao lokacija Centara za razvoj poduzetništva spomenut prostor bivše Gradske knjižnice i čitaonice. Postojanje Centra za razvoj poduzetništva od velike je važnosti jer se radi o mjestu gdje će se pružati podrška poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima kod njihovih projekata i programa te kod javljanja na natječaje za sredstva ministarstava i europskih fondova, a osim tehničke pomoći s poduzetnicima će ostvarivati stalnu poslovnu suradnju.

 

CENTAR_BOZENKA SPAHIC

 

Imenovana ravnateljica Centra za razvoj poduzetništva Grada Novske,  Boženka Spahić:

 

 

Odluka o prestanku rada ustanove Centra za razvoj poduzetništva Grada Novske iz rujna 2013. godine, izazvala je burne rasprave no rad Centra je ugašen te je pokrenut postupak „likvidacije“, a njegovu ulogu  trebao je preuzeti novi gradski Upravni odjel za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam.

 

Gradonačelnik Novske, Marin Piletić kazao je kako je gašenje ove ustanove bila je loša odluka tadašnjih vladajućih.

 

“Dok su drugi osnivali Razvojne agencije i Centre za razvoj poduzetništva, Grad Novska ugasio je njihov rad. Ponovnim pokretanjem biti će pomoć poljoprivrednicima, poduzetnicima i udrugama civilnog društva,  kod izrade poslovnih planova i investicijskih elaborata i da na taj način dođu do bespovratnih sredstava.” – kazao je Piletić.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.