Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Građani Popovače laboratorijske pretrage iz primarne zaštite obavljat će u NPB “Ivan Barbot” Popovača

Potpisan Sporazum o financiranju neugovorenog zdravstvenog standarda

Potpisan Sporazum o financiranju neugovorenog zdravstvenog standarda

U sjedištu Županije u Sisku potpisan je Sporazum o financiranju neugovorenog  zdravstvenog standarda Medicinsko-biokemijskog laboratorija Neuropsihijatrijske bolnice „Dr. Ivan Barbot“ Popovača.

 

zdr 1

 

Potpisivanju Sporazuma uz domaćina sisačko-moslavačkog župana Ivu Žinića,te  zamjenike Romana Rosavca i Ivana Celjaka i resornog županijskog pročelnika  nazočili su predsjednik Gradskog vijeća Popovače Ivica Keser , i ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot Popovača dr. Marina Kovač i voditeljica laboratorija Gordana Majnarić.

U prigodi potpisivanja Sporazuma , sisačko-moslavački župan Ivo Žinić je još jednom podsjetio

 

 

Građani Popovače , a na ovom području ih živi oko 12 tisuća više neće više obavljati laboratorijske pretrage u Sisku ili Kutini, nego u Neuropsihijatrijskoj bolnici dr. Ivan Barbot.

 

 

Bolnica kao veliki subjekt u zaštiti zdravlja građana na području naše županije, ali i šire, može participirati u ovom dijelu na način da svoje kapacitete koje ima može dati na korištenje građanima , odnosno lIječnicima primarne zdravstvene zaštite, rekla je ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice dr. Ivan Barbot pr.dr. Marina Kovač

 

 

Predsjednik Gradskog vijeća grada Popovače Ivica Keser izrazio je posebno zadovoljstvo u ime građana Popovače koji će sada puno jednostavnije, a svakako i jeftinije, te s puno manje uloženog vremena , obaviti pretrage zbog kojih su do sada morali odlaziti u Sisak ili Kutinu.


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.