Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Svečana sjednica Gradskog vijeća u Popovači

Povodom Dana grada Popovače

Povodom Dana grada Popovače

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Popovače povodom Dana grada održana je u Domu kulture Popovača.

 

hdhh

 

Gradonačelnik Popovače Josip Mišković čestitao je građanima Popovače te rekao nešto više o radu za bolju budućnost grada:

 

 

Dodao je kako čine sve kako bi se Popovača i dalje razvijala te se time osiguralo radna mjesta kako bi ljudi ostali živjeti u gradu i pomogli graditi bolju budućnost.

 

Bez naslova

 

Predsjednik Gradskog vijeća Ivica Keser također je čestitao građanima:

 

 

 

P1030767

 

Istaknuvši kako je Grad Popovača jedan od onih gradova s kojima Županija ima odličnu suradnju, Sisačko- moslavački župan Ivo Žinić kazao je:

 

 

Župan je najavio i da će naglasak njegova djelovanja u iduće četiri godine mandata biti na:

 

 

Investicija čiji završetak Popovčani čekaju s nestrpljenjem je Osnovna škola Popovača:

 

 

Grad Popovača je ove godine dodjelom priznanja zahvalnost iskazao građanima, ustanovama, udrugama i gospodarskimm subjektima koji su se u proteklom razdoblju istaknuli svojim osobitim uspjesima i iznimnim postignućima značajnim za ovo područje.
 
Dobitnici priznanja su redom:
 
Marija Bilić-Prcić, profesorica hrvatskog jezika i filozofije, za izniman doprinos razvoju knjižničarstva te dugogodišnji aktivni angažman u području kulturne djelatnosti grada Popovače.
 
Marina Kovač, ravnateljica Neuropsihijatrijske bolnice “Dr. Ivan Barbot” Popovača, za dugogodišnje uspješno vođenje spomenute bolnice te izniman doprinos razvoju sustava zdravstvene zaštite Republike Hrvatske.
 
Tvrtka Košćal d.o.o. Proizvodnja drvene ambalaže, za izniman doprinos razvoju gospodarstva kroz širenje proizvodnog pogona i kontinuirani rast broja zaposlenih te promociju grada na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
 
KUD Stjepan Šajnović, iz Osekova za dugogodišnji uspješan rad i iznimna postignuća u očuvanju i promociji kulturne baštine.
 
Športski nogometni klub Moslavina Donja Gračenica, za dugogodišnji uspješan rad i izniman dopirnos razvoju športske djelatnosti i radu s djecom  i mladima.
 
 

P1030788 P1030787 P1030785 P1030802

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.