Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Primopredaja vlasti u Kutini

Novoizabranom gradonačelniku Zlatku Babiću i zamjenicima

Novoizabranom gradonačelniku Zlatku Babiću i zamjenicima

U Gradskoj vijećnici Grada Kutine, obavljena je primopredaja vlasti. Novoizabrani gradonačelnik Zlatko Babić sa zamjenicima, Sonjom Repić i Damirom Markušem, preuzeo je upravljanje Gradom od Andrije Rudića, dosadašnjeg gradonačelnika i njegovih zamjenika, Damira Petravića i Josipa Marića, koji su obnašali ove funkcije u protekle četiri godine.

 

Bez naslova

 

Andrija Rudić sa zadovoljstvom je istaknuo kako je grad Kutina sada u puno boljem stanju od onog koje je zatekao na početku svog mandata:

 

 

Dodao je kako su EU projekti koji su u tijeku i oni koji su planirani u iduće dvije godine zalog za budućnost grada Kutine te rekao nešto više o stanju u kojem je grad sada:

 

 

Bez naslova1

 

Nakon popisivanja zapisnika novi gradonačelnik grada Kutine Zlatko Babić zahvalio je Andriji Rudiću i njegovim zamjenicima na dosadašnjem radu u vođenju grada te dodao kako će nastaviti raditi u istom smjeru za bolju budućnost grada:

 


Istaknuo je kako će sve projekte, koji su već pokrenuti kao i one koji su planirani u budućnosti, nastaviti i realizirati te raditi i na novim projektima za dobrobit grada i građana.

Poseban naglasak novog gradonačelnika bio je na pitanje zaposlenih u Gradskoj upravi:

 


Zlatko Babić pozvao je na zajedništvo na skoroj konstituirajućoj sjednici:

 


Konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Kutine održat će se 20. lipnja s početkom u 12 sati u Gradskoj vijećnici Grada Kutine.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.