Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Blagdan sv. Vida i Dan općine Topusko

Žinić: “Cilj nam je zaposliti lokalno stanovništvo”

Žinić: "Cilj nam je zaposliti lokalno stanovništvo"

Višednevnim programom općina Topusko obilježava blagdan svog zaštitnika svetog Vida i Dan svoje općine.

Bila je ovo i prva svečana sjednica novog saziva općinskog vijeća nakon održanih lokalnih izbora i prva svečana sjednica na kojoj se Ivica Kuzmić, načelnik općine, koji je na lokalnim izborima dobio povjerenje građana, te tako na ovoj funkciji zamijenio dotadašnjeg načelnika Vladu Mužu, obratio vijećnicima i gostima..

Svečanoj sjednici, koja je održana u četvrtak, 15. lipnja, na kojoj su dodijeljena javna priznanja i nagrade istaknutim pojedincima i udrugama na području Općine Topusko koji su doprinijeli njenom razvoju i promicanju,  nazočili su Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić, gradonačelnici i načelnici susjednih gradova  i općina, predstavnici Karlovačke županije, susjedne BiH, predstavnici vjerskih zajednica i udruga.

 

top 1

 

Sve nazočne je u ime domaćina pozdravio načelnik Ivica Kuzmić

 

 

Potrebno je iskoristiti potencijale koje ima naša općina i u suradnji s regionalnom upravom i ministarstvima pokušati promijeniti gospodarsku i turističku sliku Topuskog, dodaje Kuzmić

 

 

Podsjetivši na dobru suradnju koju je Županija imala i sa bivšim načelnikom i općinskom upravom Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić vjeruje kako će se dobra suradnja nastaviti, a zajednički projekti uspješno realizirati

 

 

top 2

 

Cilj nam je omogućiti zapošljavanje lokalnog stanovništva, ističe župan

 

 

Nakon svečane sjednice gosti su se  su u pratnji domaćina upoznali i s projektom Srednje škole Topusko “Prošlost za budućnost”.

Završnica programa obilježavanja blagdana svetoga Vida i Dana općine Topusko je u nedjelju, 18. lipnja.  Počinje svetom misom  koja će biti služena u Župnoj crkvi u Topuskom s početkom u 10 i 30 , a od 17 sati ispred Hotela bit će upriličen bogat kulturno-umjetnički i sportski program.


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.