Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Županov posjet novoizabranom gradonačelniku Hrvatske Kostajnice

Prvi službeni posjet Daliboru Bišćanu i suradnicima

Prvi službeni posjet Daliboru Bišćanu i suradnicima

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić u prvom službenom posjetu novoizabranom gradonačelniku Hrvatske Kostajnice Daliboru Bišćanu i njegovim suradnicima.


P1020950

 

 

Dobro poznajem prilike u ovom području, znam da je problem radnih mjesta, problem poticanja poduzetništva. U zadnje vrijeme i u Županiji puno radimo na potporama za poduzetništvo kroz poduzetničke kredite. – rekao je Žinić.

Župan je istaknuo kako su investitori pokazali interes za našu Županiju te dodao kako bi to mogla biti prilika za unapređenje poslovanja gospodarskog subjekta Pounje. Nastojanja Županije da se pokuša razviti poljoprivreda i turizam realizirana su kroz projekt „Kupujmo lokalno“ i projekt „Baština Zrinskih, budućnost Banovine“ kojim se uključivanjem kulturno-povijesne baštine nastoji revitalizirati utvrde ovog kraja među kojima je i Stari grad Hrvatska Kostajnica.

Gradonačelnik Dalibor Bišćan zahvalio je Županu na posjetu:

 

 

Dodao je kako im puno znači podrška koju imaju od Županije te da će se potruditi uspostaviti što bolju suradnju i sa Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije SIMORA kako bi svi zajedno radili na boljoj budućnosti Hrvatske Kostajnice.

 

P1020962 P1020955 P1020939

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.