Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

U Tehničkoj školi Sisak predstavljen projekt “Drone Team”

Projekt EU vrijedan 200.000 eura

Projekt EU vrijedan 200.000 eura

U Tehničkoj školi Sisak predstavljen je projekt “DroneTeam” koji je u sklopu projekta „Erasmus+“ nastao u suradnji partnera iz Španjolske, Poljske, Slovenije i Hrvatske.

Cilj “DroneTeam” projekta je raditi na konceptima inovacija proizvoda, učenja temeljenog na projektu, multidisciplinarnim radnim odnosima, poboljšanju jezičnih vještina i poznavanje tehnologije i trendova.

Projekt je trenutno u drugoj godini provođenja, od ukupno tri, tijekom kojeg će učenici četiri strukovne škole i tehnološkog centra iz Španjolske usvojiti znanje osnovne i napredne konstrukcije bespilotne letjelice poznate pod imenom „dron“.
 
P1020417

 

Ravnatelj Tehničke škole Davor Malović, istaknuo je da je projekt započeo 2015. godine te rekao nešto više o samom projektu:

 

 

Tko su sve partneri na projektu?

 

 

Predstavljanju projekta nazočio je i sisačko-moslavački župan Ivo Žinić koji je izrazio zadovoljstvo što je Tehnička škola Sisak ponovno partner u vrlo vrijednom projektu Europske unije te rekao:

 

 

Predstavnici partnera projekta su ukratko predstavili svoje institucije te zahvalili svima na izuzetno uspješnoj suradnji.

 

P1020422 P1020423 P1020426

 


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.