Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Početak nove i kvalitetnije suradnje Grada Novske i Županije!

Prvi službeni posjet župana novoizabranom gradonačelniku

Prvi službeni posjet župana novoizabranom gradonačelniku

Sisačko-moslavački župan Ivo Žinić bio je u prvom službenom posjetu navoizabranom gradonačelniku Novske, Marinu Piletiću i njegovim suradnicima.

 

 

Neka od ulaganja na kojima je Piletić iznimno zahvalan Sisačko-moslavačkoj županiji su tako: obnova ceste u Kozaricama, sufinanciranje projektne dokumentacije za obnovu županijske ceste kroz Bročice i ceste Stara Subocka – Plesmo, brojna ulaganja u školstvo, Centar za majku i dijete, razminiranje poljoprivrednog zemljišta, ulaganja u tradicijske obrte i mnogim drugim.

 

 

Između ostalog zahvalio je i na projektima koji bi trebali uskoro krenuti među kojima je istaknuo Poduzetnički inkubator Novska PISMO, projekt uređenja i poboljšanja uvjeta primarne zdravstvene zaštite, budući turističko-informativni centar Županije odmaralište Novska – jug te energetsku obnovu OŠ Novska.

 

P1020821

Početak je ovo dobre suradnje grada Novske i Sisačko-moslavačke županije – rekao je sisačko-moslavački župan Ivo Žinić.

 

 

Službeni posjet završen je razmjenom prigodnih poklona, košarom proizvoda iz asortimana „Kupujmo lokalno“ i Škrleta OPG-a Tomac iz Novske, ovogodišnjeg pobjednika izložbe MoslaVina u kategoriji izvornih sorti.

 

P1020793 P1020796>

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.