Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

PAVEL otkriva goste koncerta u Tvornici!

Uoči koncerta objavljen je novi spot/singl ”Junaci Hatzove ulice”

Uoči koncerta objavljen je novi spot/singl ''Junaci Hatzove ulice''

Ususret koncertu u Tvornici kulture ove subote, Pavel je otkrio glazbene goste – Maju Posavec i Greenhouse Blues Band Brass, koji će pojačati standardnu postavu i sa njima izvesti ponajbolje pjesme iz dosadašnje karijere, kao i pjesme sa novog albuma ”Družba krivih odluka”.

Uoči koncerta objavljen je novi spot/singl ”Junaci Hatzove ulice” u kojem se ovaj puta ne pojavljuju članovi benda. Spot je režirao Porinom nagrađeni redatelj Boris Sekulić, snimao Rino Barbir, a montirao Filip Meštrović.



”Junaci Hatzove ulice” peti je singl s nedavno objavljenog albuma ”Družba krivih odluka”. Naslov novog Pavelovog izdanja preuzet je upravo iz ove generacijske pjesme o svima koji su činili i čine društvo koje je svoje dane i noći većinom provodilo u Aljošinom bivšem stanu u Hatzovoj ulici.

Većina pjesama s novog albuma referira se upravo na osjećaj pripadnosti i sigurnosti koju pruža prijateljstvo i slatko – gorki osjećaj prolaznosti vremena s ljudima čije su karakteristike nekad bile one muzičara, studentice ili sanjara, a danas su postali očevi i majke. Selidbom iz stana zaključeno je jedno veliko poglavlje života koje je bilo inspiracija novim Pavelovim hitovima od kojih se oni već objavljeni naveliko vrte radijskim eterom!


Foto: Zvonimir Ferina


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.