Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

U Popovači krenuli radovi na cestama

Gradonačelnik Josip Mišković obišao aktualne radove

Gradonačelnik Josip Mišković obišao aktualne radove

Gradonačelnik Josip Mišković obišao je aktualne radove na području Grada Popovače prilikom čega je popričao s izvođačima i dobio vlastiti uvid u tijek istih.

„Nakon duge i dosta hladne zime koja je ostavila traga na cestama kojima upravlja Grad Popovača, ali i županijskim i ostalim cestama došlo je vrijeme za sanaciju nastalih oštećenja, a prije svega zbog sigurnosti građana u prometu. Sukladno tome, Grad Popovača je s dolaskom lijepih dana krenuo u sanaciju najhitnijih oštećenja koja su bitna za sigurnost svih sudionika u prometu. Radi se o desetak mjesta, na kojima smo prije svega izvadili ispuhe i pripremili teren za novi sloj asfalta budući da je zbog izbočenja na cesti prijetila opasnost od oštećenja vozila što može dovesti i do nesreće, a to nikako ne želimo.


radovi-osekovo-ravnik (5)


Također, krenulo se sanacijom i makadamskih cesti, pogotovo na brdskom dijelu Popovače. Nakon što se riješe hitne intervencije, Grad će nastaviti s daljnjim poboljšanjem uvjeta naših cesta, prije svega mislim na presvlačenje makadamskih cesta.

Podsjećam da smo prošle godine vlastitim sredstvima presvukli sedam kilometara nerazvrstanih makadamskih cesta, a ove godine slijedi nastavak još šest kilometara” – objasnio je Mišković.


radovi-osekovo-ravnik_10-v


Osim toga, sukladno Ugovoru o zajedničkom financiranju radova izvanrednog održavanja županijskih i lokalnih cesta koji su potpisali Grad Popovača i ŽUC Sisačko-moslavačke županije nastavljeni su radovi u Osekovu i Ravniku ukupne duljine otprilike četiri kilometara te u Moslavačkoj Slatini duljine oko jedan kilometar.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.