Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Prihvaćen Intervencijski plan Grada Petrinje!

Vrijedan više od 200 milijuna kn

Vrijedan više od 200 milijuna kn

U Vukovaru je jučer održano svečano predstavljanje rezultata dva projekta „Tehnička pomoć Ministarstva regionalnog razvoja u svrhu pripreme Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima i izrada intervencijskih planova gradovima Beli Manastir (uključujući Dardu), Benkovac, Petrinja i Vukovar.

Intervencijski plan ukupno je vrijedan 120 milijuna eura, a financirat će se sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj i Europskog socijalnog fonda. Od tog iznosa, Petrinji pripada oko 24 milijuna eura za razne projekte. Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje

 

 

IMG_0605

 

Što je zapravo Intervencijski plan otkrila je Edisa Mašinović, privremena pročelnica Upravnog odjela za EU fondove i razvoj:

 

 

IMG_0565

 

Mašinović je prezentirala financijski pregled Intervencijskog plana po razvojnim prioritetima:

 

 

IMG_0574

 

Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac pohvalila je gradonačelnike na uloženom trudu i radu:

 

 

IMG_0580

 

Petrinjski Intervencijski plan, na kojemu su odgovorni iz gradske uprave radili dvije godine, vrijedan je više od 200 milijuna kuna.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.