Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Iz policijske bilježnice

Osumnjičeni za devet teških krađa

Dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića

Policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića, u dobi od 18 i 22 godine. Njih se sumnjiči da su na lekeničkom području, od 17. rujna prošle do 18. siječnja ove godine, počinili ukupno devet teških krađa, od kojih tri u pokušaju.

Naime, sumnjiči ih se da su u vikend naselju u Vrhu Letovanićkom provalili u pet vikendica. Iz tri su ukrali dva motokultivatora, LCD televizor, radio, više električnih aparata i alata, kutiju s raznim alatom, sjekire, bakrenu kapu i cijev rakijskog kotla, hidropak, roštilj, motorno ulje, stotinjak litara vina te razne prehrambene proizvode, dok su se iz dvije vikendice udaljili ništa ne ukravši.

Dvije provale počinili su u Letovaniću gdje su iz dvije vikendice ukrali LCD televizor, ribičke štapove s raznom opremom, motornu pilu, flaksericu te razni električni i drugi alat. U Starom Brodu su provalili u trgovinu mješovite robe te ukrali nekoliko kutija cigareta, alkoholna pića i više stotina kuna, dok iz vikendice u koju su također provalili, nisu ništa ukrali. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 73.000 kuna.

Dio ukradenih predmeta je pronađen te će biti vraćen vlasnicima, dok su osumnjičeni nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke.


Foto: Ilustracija/MUP


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.