Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Lekenik

Obljetnica TZ općine Lekenik i glasila “Leken”

Dvadeset godina djelovanja

Dvadeset godina djelovanja

U Društvenom centru „Hermann Gmeiner“ SOS Dječjeg sela Lekenik održana je u u četvrtak, 23. veljače svečanost na kojoj su objedinjene dvije značajne obljetnice –  20 godina djelovanja Turističke zajednice općine Lekenik  i 20 godina izlaženja lokalnog glasila „Leken”.

 

lek 1

 

Organizatori, Općina Lekenik i TZ Općine Lekenik iskoristili su ovu prigodu za zahvalu svima koji su pomogli rad, bilo glasila , bilo Turističke zajednice.

 

lrk 7
Na promociji svih prirodnih i kulturnih ljepota ovoga kraja  načelniku općine Ivici Peroviću i direktoru TZ općine Lekenik među brojnima čestitala je i hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir  te podsjetila kako će u ožujku u sklopu programa predstavljanja naše županije posebno mjesto imati i Lekenik, odnosno Letovanić-selo pokraj Kupe. Zadovoljna učinjenim na području općine Lekenik zastupnica Petir je posebno istaknula kako je Lekenik promišljeno iskoristio i blizinu grada Zagreba

 

 

Ove obljetnice potvrda su ulaganja općine u turizam, ali i ulaganje u riječ i informiranje građana kroz „Leken“, rekao je u prigodi ove svečanosti župan Ivo Žinić

 

 

Imamo  što ponuditi u turističkom smislu i to maksimalno moramo iskoristiti, zaključio je župan.

 

lek 4

 

Božidar Antolac, direktor Turističkog ureda TZ općine lekenik kroz dvije prezentacije podsjetio je na kontinuitet u radu Turističke zajednice, one koji su pomogli da Lekenik dobije svoje mjesto na turističkoj karti Hrvatske, kao i na ulogu osnivača, a potom i ostalih koji su održali izlaženje glasila “Leken” kao temeljnog informatora građana koji žive na području ove općine.

 

lek 5

 

Na prigodnoj svečanosti zaslužnim pojedincima , koji su u proteklih dvadeset godina dali veliki doprinos u razvoju turizma općine Lekenik, kao i onima koji su radili kao urednici ili suradnici u glasilu „Leken“ domaćini su se prigodno zahvalili.

 

lrk 7

 

U  kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su članovi KUD-a „Kolovrat“ Lekenik.

 

lek 2


 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.