Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Zlatna medalja za Elenu Pazman na dvoranskom prvenstvu Hrvatske!

“Odličan početak godine i još jedna potvrda vrijednog rada”

"Odličan početak godine i još jedna potvrda vrijednog rada"

Elena Pazman, atletičarka Atletskog kluba Moslavina, započela je ovogodišnju sezonu osvajanjem zlatne državne medalje na dvoranskom seniorskom prvenstvu Hrvatske održanom u subotu u Beču u utrci 1500 m s vremenom 4:50,40. Za nju je to nastavak dobrih rezultata iz 2016. godine, koju je završila s deset zlatnih i dvije srebrne državne medalje, te srebrom s prvenstva Balkana.

Dvoransko seniorsko prvenstvo održano je u sklopu međunarodnog dvoranskog mitinga ERIMA, a uz Elenu utrku na 1500 m metara trčali su i Dora Bogić koja je na cilj stigla šesta, Matej Rendulić koji je u teškoj konkurenciji osvojio odlično četvrto mjesto dok ga je djelić sekunde dijelio od njegove druge državne medalje i  Karlo Ciban koji je u cilj utrčao sedmi!


agramova dečki


„Odličan početak godine i još jedna potvrda vrijednog rada i svakodnevnih treninga naših atletičara. Utrke su bile teške jer su se u Beču okupili najbolji hrvatski seniori i seniorke, ali time su i rezultati vrjedniji.

Žao mi je što je Mateju izmakla medalja, jer je u cilj ušao jedanaest stotinki kasnije od trećeplasiranog, ali gledamo na to kao poticaj za daljnji rad i treninge. Čestitam svima na rezultatima“, kazao je Ivan Desić, trener AK Moslavine.


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.