Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Zajedno proslavimo 25. obljetnicu međunarodnog priznanja Hrvatske

Poziv kutinskog gradonačelnika Andrije Rudića svim sugrađanima

Poziv kutinskog gradonačelnika Andrije Rudića svim sugrađanima

“U nedjelju, 15. siječnja 2017. godine obilježavamo 25. obljetnicu međunarodnog priznanja Republike Hrvatske. Od tada smo prešli dug i nimalo lagan put prema slobodi, demokraciji, prema međunarodnoj suradnji i toleranciji.

Danas, s ponosom možemo reći da smo europska zemlja, da smo ostvarili bogatu suradnju i s raznim europskim ali i svjetskim udruženjima. Kao gradonačelnik Grada Kutine ponosan sam da je i naš grad po svemu europski – da smo se ovih godina profilirali i u iskorištavanju EU fondova, poticanju poduzetnika, ali i prihvaćanjem izbjeglica i suradnje s drugim gradovima u Hrvatskoj i regiji.

Obilježavajući ovaj dan dajemo počast svim braniteljima, obiteljima i civilima koji su svojom žrtvom otvorili međunarodnu budućnost Hrvatske.

Pozivam sve gradske ustanove i druge institucije koje djeluju na području Grada Kutine i naše građane da 15. i 16. siječnja 2017. godine povodom 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske istaknu hrvatsku zastavu.

Kako bismo obilježili ovu veliku, i za Republiku Hrvatsku važnu obljetnicu, priredit ću u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine prigodni prijem za Gradske vijećnike, predstavnike Koordinacije udruga proizašlih iz domovinskog rata, predstavnike političkih stranaka i predstavnike gradskih ustanova i poduzeća.

Pučko otvoreno učilište Kutina će dati doprinos obilježavanju 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske tako što će sve kino predstave u nedjelju, 15. siječnja 2017. godine za gledatelje biti besplatne. Uživajte u filmovima u kutinskom kinu!

Gradonačelnik
Andrija Rudić”


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.