Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Prijam za rukometašice i vodstvo RK “Sisak”

Duga povijest rukometa u Sisku

Duga povijest rukometa u Sisku

Neizostavan osvrt na netom završeno SP u Francuskojbio je uvod u susret Sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića i negovih suradnika sa igračicama i čelništvom Ženskog rukometnog klub Sisak.

 

žup 2

 

Župan je tijekom susreta istaknuo kako vjeruje da će se i uvjeti za treniranje u gradu Sisku poboljšati i da će se pronaći zajedničko rješenje za dovršetak izgradnje sportske dvorane koja se nalazi neposredno uz novu Strukovnu školu u Sisku.

 

 

Sisačko-moslavačka županija prošle je godine za sport iz svog proračuna izdvojila milijun i četiri stotine tisuća kuna. Većim ulaganjem vjerojtno bi i rezultati bili bolji , no cilj je, dodao je župan stvarati atmosferu napretka, i napredak i uspjeh neće izostati.

 

vanić

 

Predsjednik kluba Mladen Vanić podsjetio je na dugu i uspješnu tradiciju rukometa u Sisku. Tek od nedavno je predsjednik i zadovoljan je zatečenim

 

 

P1190849

 

Ženski rukometni klub je u drugoj ligi i od 12 klubova, prošlu su sezonu završili na šestom mjestu, rekao je trener Milivoj Šarko.

 

 

Prvi susret na domaćem terenu rukometašice Siska očekuje 18. veljače kada će u Športskoj dvorani  Brezovica ugostiti rukometašice zagrebačke Lokomotive.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.