Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Gradonačelnik Dumbović uručio poklon pakete za obitelji slabijeg imovinskog stanja!

U Župi bl.pape Ivana Pavla II

U Župi bl.pape Ivana Pavla II

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović tijekom današnjeg posjeta Župi bl.pape Ivana Pavla II uručio je poklon pakete za obitelji slabijeg imovinskog statusa s tog područja. Grad Petrinja financirao je nabavku nekoliko desetaka kilograma hrane, uobičajenih sastojaka za pripravu blagdanskog stola koji će, nažalost, ove godine izostati u brojnim petrinjskim obiteljima.

„Povod mog posjeta su dobra djela, djela koja se pogotovo u ovo vrijeme Božića moraju širiti i na taj način onima koji oskudijevaju ili su sami omogućiti bar malo božićne radosti“, istaknuo je gradonačelnik Dumbović:

 

 

p1190301

 

Nitko ne bi trebao ostati sam i napušten bez sredstava za pristojan život. Zato ćemo morati napraviti određene promjene kako bi takvih slučajeva u našem gradu bilo što manje, nastavio je Dumbović:

 

 

p1190303

 

Fra Anto Barišić, župnik Župe sv. Ivana Pavla II u Petrinji, zahalio se gradonačelniku na donaciji te naglasio kako u mjesnoj Župi bl.pape Ivana Pavla II svakodnevno radi desetak volontera. Njihovo djelovanje najviše dolazi do izražaja upravo u vrijeme Božića:

 

 

p1190296

 

Recimo još da je tijekom današnjeg susreta gradonačelnik Dumbović fra Barišiću, kojeg je opisao kao čovjeka senzibiliziranog za sve ljude dobre vjere, poklonio misnicu- svećeničko odijelo za služenje mise naručeno u poljskom gradu Piotrkow Trybunalski.

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.