Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Božićni domjenak petrinjskih reformista s građanima!

Uz osvrt na proteklu godinu

Uz osvrt na proteklu godinu

Petrinjski reformisti predvođeni predsjednicom Natašom Vidović i gradonačelnikom Darinkom Dumbovićem na gradskoj su tržnici organizirali božićno druženje s građanima. Umjesto prijema za dužnosnike i domjenka iza zatvorenih vrata, reformisti su nadolazeće blagdane odlučili proslaviti s građanima. Istaknuvši kako su se prigodnom podjelom kolača, gulaša i kobasica i uz ispijanje kuhanog vina željeli osvrnuti na 2016.godinu, gradonačelnik Petrinje Dumbović izrazio je zadovoljstvo učinjenim:

 

 

p1190354

 

Uspješna energetska obnova, projekti izgradnje vodoopskrbne mreže na i izvan područja grada Petrinje, prodaja parcela u poduzetničkoj zoni Mošćenica neki su tih projekata koji nas čine ponosnima. No, tu nećemo stati, ustvrdio je Dumbović:

 

 

p1190347

 

Gradonačelnik je, uz spomenute uspjehe, svjestan da je bilo i propuštenih prilika. U nekim je područjima, kaže, mogao napraviti više, no na neke odluke, poput porezne politike bivše i aktualne vlade koja je rezultirala smanjenjem poreznih prihoda gradova na području od posebne državne skrbi, jednostavno nije mogao utjecati:

 

 

p1190344

 

Kao dokaz tvrdnji da u gradskoj upravi nastavljaju raditi na razvojnim projektima Dumbović je naveo jučerašnju odluku Hrvatskih voda o gradnji vodovodne mreže na potezu Taborišta- Hrastovice- Budičine. Projekt je to koji će započeti na proljeće iduće godine, a predviđena dužina vodovoda iznosi 12 km:

 

 

p1190352

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.