Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Šest novih vozila za petrinjsku Privredu!

Vrijednosti milijun i 600 tisuća kn

Vrijednosti milijun i 600 tisuća kn

Ključevi šest novih vozila, nabavljenih u sklopu projekta „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ danas su svečano uručeni petrinjskom gradskom poduzeću Privreda. Nakon prošlotjednog uručivanja četiri, s današnjih šest novih vozila, planirana grupa vozila u potpunosti je isporučena. Riječ je o vozilima koji će se koristiti za prijevoz radnika i opreme ukupne vrijednosti preko  milijun i 600 tisuća kuna s PDV-om. Kako je istaknuo Zlatko Medved, direktor komunalnog poduzeća Privreda, nova vozila će značajno doprinijeti uspješnijem obavljanju predviđenih radova jer bi bez njih bili osuđeni na stare i, u velikoj mjeri, neučinkovitih vozila:

 

 

p1190175

 

Cjelokupna oprema trebala bi biti dostavljena do kraja trećeg mjeseca 2017.godine, nastavio je Medved:

 

 

p1190159

 

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović istaknuo je da je ovo samo jedan od prjekata na kojem Grad Petrinja trenutno radi. Petrinja ima šansu i ona će tu šansu iskoristiti, naglasio je Dumbović:

 

 

p1190173

 

Gradonačelnik se pohvalio i kako Petrinja može biti uzor drugim gradovima u Hrvatskoj kad su u pitanju fondovi Europske unije:

 

 

p1190166

 

Projekt „Poboljšanje vodnokomunalne infrastrukture aglomeracije Petrinja“ obuhvaća gradsko naselje Petrinju te naselja Mošćenicu, Novu Drenčinu i Novo Selište. Ukupne je procijenjene vrijednosti od gotovo 345 milijuna kuna (bez PDV-a) a Europska unija sufinancira ovaj projekt sa 71 % odnosno s gotovo 245 milijuna kuna.

 

p1190160p1190171p1190184

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.