Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Svečano otvorenje prostorija Triatlon kluba Petrinja

Uručene zahvalnice svima koji su nesebično pomagali u realizaciji ovog projekta

Uručene zahvalnice svima koji su nesebično pomagali u realizaciji ovog projekta

Triatlon klub Petrinja svečano je u subotu, 5. studenoga 2016.g., otvorio svoje prostorije u Srnakovoj ulici uz samu obalu Petrinjčice. Otvorenju je prisustvao i Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje i saborski zastupnik, pohvalivši izuzetan rad članova Kluba, te je rekao:

„Impresioniran sam vašim ogromnim doprinosom, gdje s odličnim primjerom, gdje s volonterskim radom, jednom dobrom športskom pričom, pokazali ste što je budućnost našega grada. Kada sam vas obišao na samom početku vidio sam jedan entuzijazam koji je dao nešto što je najvažnije za naš grad. Primili ste se posla, došli ste u ruševinu u dio koji je bio najgori dio ovog dijela grada za vidjeti. Vi ste napravili korisnu stvar. Korisnu stvar da to po izgledu bude puno ljepše i za sam grad i unutra vidimo sportske sadržaje koje mogu dobiti buduće generacije. Svi ovdje koji radite ste struka i sve ono što mladi trebaju dobiti kroz sport. Možete mi se obratiti u svakom trenutku, ne smije vam ništa faliti, i morate svima nama dati do znanja da postojite a postojite na specifičan način i koji je stvarno dobar primjer. Čestitam vam na tome i hvala vam što ste dio grada i ponosan sam na vas.“

Na samom početku prisutne je pozdravio u ime članova Triatlon kluba Marko Franjić, predsjednik Kluba, koji se ovom prigodom posebno zahvalio gradonačelniku Dumboviću na podršci te mu je uručio zahvalnicu. Zahvalnice je, također, uručio svima koji su nesebično pomagali u realizaciji ovog projekta.


tritl3 tritl5


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.