Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

VIJESTI

Quirinusu nagrada za “Najbolju akciju”

“Volimo Sisačko-moslavačku županiju”

Na 9. Danima elektroničkih medija, 22. danima radija, 9. danima televizije i 9. danima interneta koji su ovog četvrtka, 22. studenog započeli  u Opatiji u organizaciji Hrvatske udruge radija i novina – HURIN-a , Nacionane udruge televizija – NUT-a i Agencije za elektroničke medije dodjeljene su godišnje novinarske i radijske nagrade.

Quirinus radio koji je u protekle četiri godine osvojio već brončani i srebrni mikrofon, a prošle godine i nagradu Zlatni miš u kategoriji najbolje internet stranice, ove je godine, u kategoriji Najbolje akcije ,primio priznanje za svoj projekt „Volimo Sisačko-moslavačku županiju“. Iz obrazloženja na dodjeli nagrada

 

 

Izuzetno smo ponosni na našu redakciju rekla je, u  Opatiji, u ime svih vlasnika Radio Quirinusa, Lidija Kopjar

 

 

image00025

 

Dokaz je ovo kvalitetnog rada naših novinara

 

 

Lidija Kopjar čestitala je svim laureatima, posebno kolegi Ivici Miokoviću na skromnom i predanom radu koja mu je donijela najprestižniju nagradu – onu za životno djelo.


“Volimo Sisačko – moslavačku županiju”

Prijave na natječaj trajale su do 29. veljače 2016. godine, a sve emisije pristigle na Natječaj emitirane su u programu Radio Quirinusa u vremenu od 04. do 29. travnja 2016. godine, te potom objavljene na Quirinus Portalu, gdje su naši slušatelji i čitatelji mogli glasovati za emisiju koju su smatrali najboljom.

Otvoreno glasovanje trajalo je od 02. do 25. svibnja 2016. godine. U završnicu nagradnog natječaja ušle su tri osnovne škole s najviše osvojenih glasova – Osnovna škola Komarevo, Osnovna škola Popovača i Osnovna škola Galdovo Sisak.

Po završetku glasovanja, tri emisije s najviše osvojenih glasova ušle su u veliko finale. Pobjedničku je emisiju na prigodnoj svečenosti 7. lipnja 2016. godine odabrao stručni ocjenjivački sud.Prva nagrada pripala je OŠ Gadovo.

Najboljima su osigurane i nagrade : Glavna nagrada – sedmodnevno ljetovanje s punim pansionom u Hostelu Eklata u Zaostrogu, obilazak znamenitosti neretvanskoga kraja, audio-video oprema i poklon bon u vrijednosti od 750,00 kn. Druga i treća nagrada –  jednodnevni izlet s ručkom u Topusko i audio-video oprema.

Organizator natjecanja bio je  Radio Quirinus, generalni pokrovitelj Sisačko – moslavačka županija, zlatni sponzor Turistička agencija Eklata i Hostel Eklata Zaostrog, te sponzori Šmit electronic Kutina, Mlin i pekare Sisak, Hotel i restoran “Villa Neretva” Metković i Lječilište Topusko.


 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.