Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Parni valjak s novim singlom na prvom mjestu HR TOP 40!

“Valjak ne miruje, Valjak radi zapravo stalno, nekad je to manje u fokusu javnosti, nekad više”

"Valjak ne miruje, Valjak radi zapravo stalno, nekad je to manje u fokusu javnosti, nekad više"

Parni Valjak s novim singlom “Opet se smijem” u prvom tjednu emitiranja ušao je izravno na prvo mjesto nacionalne top-liste HR top 40 koju donosi Hrvatska diskografska udruga! Sjajna nova pjesma “Opet se smijem” autorsko je djelo Huseina Hasanefendića Husa koji dokazuje da mu ni nakon 40 godina aktivnog autorskog rada inspiracije ne nedostaje.

“Fantastična vijest. Ja moram priznati da sam malo i iznenađen, pozitivno naravno, i presretan. Pjesma tako brzo dođe na prvo mjesto nacionalne top liste, mislim što drugo reći osim da je to super. Drago nam je da su slušatelji prepoznali novi Valjak, to je stvarno odlično“, komentirao je Hus vijest o uspjehu novog singla te dodao:

“Valjak ne miruje, Valjak radi zapravo stalno, nekad je to manje u fokusu javnosti, nekad više. Sad smo postavili novi koncept koji je zapravo ‘best of’ i jednog i drugog svijeta, i našeg akustičnog i električnog. To je premijerno bilo predstavljeno u Puli na jednom fantastičnom koncertu. Sad se taj isti koncert seli u Split, u Spaladium Arenu 19.11., a iduće godine slijedi nastavak i po Hrvatskoj i po regiji jer smo postavili jedan zaista reprezentativan koncert s produkcijom koja, mogu to, koliko god neskromno zvučalo, reći, apsolutno svjetska i najviše što smo mi do sad uspjeli postići. Tako da planova ima, sretni smo, radimo i sve je super“.



Nakon napunjenih 40 godina iznimno bogate koncertne i diskografske karijere, Parni Valjak ne prestaje oduševljavati fanove izvanrednim novim pjesmama, a iznimni vokal Akija Rahimovskog nevjerojatnom emocijom i energijom uz impresivan broj starih fanova, iz singla u singl, grupi dovodi i nove obožavatelje. Valjak se kotrlja i dalje ne pokazujući znakove zaustavljanja tako opravdavajući status jedne od najpopularnijih grupa u regiji.

Novim singlom Parni Valjak najavljuje spektakularni koncert u splitskoj Spaladium Areni koji će se održati u subotu, 19. studenog. Ulaznice za ovaj koncert potražite na prodajnim mjestima sustava eventim.hr.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.