Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Kadetska grupa PK Sisak Janaf nastupila u Zadru!

Drugi po redu iz ovogodišnje serije HPS Mini GP mitinga održan je na Sv. Krševanu

Drugi po redu iz ovogodišnje serije HPS Mini GP mitinga održan je na Sv. Krševanu

Kadetska grupa PK Sisak Janaf nastupila je na drugom po redu iz ovogodišnje serije HPS Mini GP mitinga, na Sv. Krševanu 19. i 20. 11. u Zadru. Među ukupno 570 plivačica i plivača iz trideset klubova iz Hrvatske, BiH i Slovenije nastupila je i 21 plivačica i plivač iz PK Sisak Janaf. Natjecanje je bilo iznimno naporno za plivače zbog nastupa velikog broja natjecatelja, te je trajalo i do 7 sati po dijelu natjecanja.


imag0475 imag0479


U vrlo jakoj konkurenciji naši plivači su se u Sisak vratili sa nekoliko odličja. Dora Mihaljević osvojila je brončanu medalju 3 na 100 m leptir, Olivera Šćrbak medalju istog sjaja na 200 m leđno, dok je Paula Lončarević osvojila srebrnu medalju na 800 m slobodno.

Uz spomenute osvajače medalja nastupili su: Otto Porcer, Franko Antoliš, Bruno Sučić, Sebastian Špehar, Marko Vujnović, Ivan Mitar, Goran Vujić, Sara Alđić, Ema Harčević, Lorena Bilušić, Lea Čop, Sara Kirin, Klara Kirin, Iskra Krnjajić, Hanna Šarko, Ema Viljevac, Tara Ivičinec i Sandra Vujić. Svi odreda popravljali su svoja najbolja vremena te isplivavali limite za nastup na glavnom natjecanju polusezone, kadetskom PH. Plivače je u Zadar vodio trener Hrvoje Petrović. (HP)


imag0472


 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.