Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik

Tulum obilježili posebni gosti, dečki iz grupe “Vatra”

Tulum obilježili posebni gosti, dečki iz grupe "Vatra"

Lekenik, 8. listopada, 2016.- Druga subota u listopadu pokazala se kao čaroban dan stvoren za 23. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik. U našem, suncem okupanom Lekeniku, od ranih jutarnjih sati počele su pripreme za veliko slavlje.

Puhali su se baloni, šiljile olovke za likovne radionice, pripremali stolovi za ručak te naveliko miješao ukusan gulaš. Zahvaljujući dugogodišnjim donatorima i prijateljima SOS Dječjeg sela Hrvatska, Lekeničku su proslavu zasladili Ledo sladoledi i kremasta Dr.Oetker torta, a za zdravicu su se pobrinuli prijatelji iz Raucha donacijom veselih, roza i plavih, dječjih šampanjaca. Djecu je posebno razveselio i najslađa maskota – Ledo Medo, dok su djevojke iz Lidla, koji je zaslužan za sve namirnice zbog kojih se širio miris gulaša, proslavu uljepšale neizbježnim balonima.

Početak cjelodnevnog tuluma obilježili su posebni gosti, dečki iz grupe ‘Vatra’, koji su nas posjetili zahvaljujući donatorima iz tvrtke Opel. Frontmen grupe Ivan Dečak, svojim je dolaskom oduševio posebno ženski dio publike, a pravo je čudo što je nakon potpisivanja enormno velikog broja autograma, mogao uopće svirati gitaru. Dečki su zagrijali prisutne svojim velikim hitovima ‘Tango’ i ‘Saturn’, te su cijelo druženje obilježili zajedničkom fotografijom za uspomenu.

 

vatra_2

 

Nakon kreativnih radionica: likovne i izrađivanja nakita, bilo je vrijeme za ručak. Ukusan gulaš i vrući hot-dog zaokružili smo izvrsnom tortom Dr.Oetkera koju su čast izrezati imali direktor Sela, Mario Čović i gospođa Lea Sokolić, članica Predsjedništva SOS Dječjeg sela Hrvatska. Okrijepljeni i punih želuca krenuli smo na pravu dramsku poslasticu. Mališani iz Dramske skupine SOS Dječjeg sela Lekenik pred punom su dvoranom Društvenog centra odigrali svoju novu predstavu ‘Neboderčići’ i oborili s nogu.

Debi naše SOS mame Iskre u ulozi vještice bio je potpuni hit, a naši su mališani još jednom briljirali. Gromoglasan pljesak i poziv na bis bili su dokaz i nagrada za njihov uloženi trud i nadarenost.

 

??????????

 

Glumac Goran Grgić podržao ih je iz provoga reda, dok su i druga poznata lica poput Aleksandre Dojčinović i bračnog para Čermak također prisustvovali ovoj divnoj proslavi.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.