Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Rezultati utakmica I., II. i III. županijske nogometne lige

Odigrano je 10. kolo

1. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 10. KOLO

Voloderski kanarinci i dalje nižu uspjehe i jedna su od najuspješnijih momčadi ove jeseni, ovaj puta bodove su uzeli na teškom gostovanju u Starom Grabovcu kod Perine Sloge. Napaljeni Grofovi su u Sisku na Drvenjaku nadjačali Mlinkine dečke i već tri kola ne znaju za poraz. Mladost je na svom stadionu polučila pobjedu u sudaru sa Sokolom iz Rajića i drži priključak za vrh. Zrinski kod kuće nije uspio nadjačati Sokola iz Ludine,pa su gosti jednim jedinim zgoditkom došli do tri boda.Moslavac je u teškoj borbi slavio u srazu sa BSK-om upisavši nova tri boda. Šartovac nikako da poveže jednu dobru igru i osvoji bodove, tako ni ovaj put, kod kuće je nadjačan od gradskih momaka iz Gline. Topusko je u Galdovu poentiralo za nove bodove i samo su na bod razlike od vodeće trojke. Lekenik je kod kuće preko svojih potentnih napadača zabio Radniku dvanaest komada za bijeg prema sredini prvenstvene ljestvice.

Rezultati desetog kola: Metalac-TŠK 2:3, Zrinski-Sokol L 0:1, Mladost-Sokol R 2:0, Sloga-Voloder 1:2, Moslavac-BSK 3:2, Šartovac-Banovac 0:2, Lekenik-Radnik 12:0 i Frankopan-Topusko 1:3.

Poredak na ljestvici nakon desetog kola: Metalac, Banovac i Voloder 22, Topusko 21, Mladost i TŠK 19, Sokol L 18, Frankopan 15, Moslavac 14, BSK 13, Lekenik i Zrinski 12, Šartovac 9, Sokol R 7, Sloga 4 i Radnik 3 boda. U 11. kolu 5. i 6. studenog 2016. u 14.00 sati igraju: (subota) Topusko-Metalac, Banovac-Lekenik, Sokol L-Mladost i TŠK-Zrinski, a u nedjelju Radnik-Frankopan, BSK-Šartovac, Voloder-Moslavac i Sokol R-Sloga.


2. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA 10. KOLO

Jasenovac se pobjedom protiv Lokomotive popeo za dva mjesta na prvenstvenoj ljestvici. U Međuriću podjela plijena s dečkima iz Osekova. Podovi su Zelenima kod kuće utrpali petardu za učvršćenje broja dva na prvenstvenoj ljestvici. Vatrogasac je u srazu sa solidnim momcima iz Hrvatske Dubice muku mučio da bi na kraju ipak minimalno dobio i to zgoditkom rezerviste Jurice Bolarića u 60. minuti utakmice. Sunjski je kod kuće lako poentirao za novu pobjedu protiv Croatie. Stari Grad je protiv Pešćenice odigrao vrlo dobro otprativši crveno crne kući s četiri zgoditka u mreži. Maletićevi su Slavonci u gostima kod Sloge došli na svoje i osvojili bodove s kojima su se pomaknuli s pretposljednjeg mjesta na ljestvici.

Rezultati desetog kola: Jasenovac-Lokomotiva 4:1, Metalac-Dinamo 2:2, Vatrogasac-Una-Mladost 1:0, Podovi-Zeleni Brijeg 5:0, Sunjski-Croatia 5:1, Sloga-Slavonac 2:5 i Stari Grad-Pešćenica 4:1.

Poredak nakon desetog kola: Vatrogasac 30, Podovi 25, Metalac 20, Sunjski 18, Pešćenica i Stari Grad 16, Lokomotiva 15, Dinamo 13, Jasenovac 12, Una-Mladost 11, Croatia 10, Slavonac 9, Zeleni Brijeg 7 i Sloga bez bodova. U 11. kolu 5. i 6. studenog 2016. u 14.00 sati igraju Una-Mladost-Podovi(subota), Pešćenica-Jasenovac, Slavonac-Stari Grad, Croatia-Sloga, Zeleni Brijeg-Sunjski, Dinamo-Vatrogasac i Lokomotiva-Metalac.


3. ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA KUTINA 10. KOLO

Poraz Mladosti protiv Strijelca kod kuće dovela je Jelengrad na vrh jer su kod kuće dobili slabe Selištane sedam razlike, pa se situacija poprilično zakomplicirala na vrhu za koji u okviru četiri boda kandidiraju četiri kluba, Jelengrad, Mladost GG, Mladost R i Strijelac. Dinamo je u Kutini lako svladao Ekonomik, a Naftaplin osam razlike Garić. Moslavina DG i Dinamo J podijelili plijen odigravši 1:1. Matija Gubec je nadjačao Potočane i konačno proigrao.

Rezultati desetog kola: Mladost GG-Strijelac 2:3, Dinamo Kt-Ekonomik 4:1, Jelengrad-Selište 7:0, Naftaplin-Garić 8:0, Moslavina DG-Dinamo J 1:1 i M.Gubec-Sloga 3:1,  Mladost R je bila slobodna.

Poredak nakon desetog kola: Jelengrad i Mladost GG 22, Mladost R 21, Strijelac 18, Naftaplin 16, Dinamo KT i Ekonomik 15, Sloga 12,Dinamo J i M.Gubec 9, Moslavina DG 8 i Selište i Garić 4 boda. U 11. kolu 6.11.2016 godine u 14.00 sati igraju: Strijelac-Dinamo Kt, Dinamo J-Mladost GG, Sloga-Moslavina Dg, Garić-Mladost R,Selište-Naftaplin i Ekonomik-Jelengrad, slobodan je M. Gubec.


I. Pasanec / Popovaca.hr


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.