Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Raspuštena sisačka podružnica HSP dr. Ante Starčević

Za koordinatoricu imenovana dopredsjednica stranke dr. sc. Vlatka Vukelić

“Nakon izbora novog stranačkog vodstva HSP AS na Konvenciji stranke održanoj 15.10.2016. u Zagrebu, istoga dana održana je i konstituirajuća sjednica Predsjedništva HSP AS kojom je predsjedao novi predsjednik Hrvoje Niče.

Među brojnim operativnim točkama Dnevnog reda, Predsjedništvo je donijelo odluku o angažiranju Odvjetničkog ureda Davora Kurilića koji će pravno savjetovati i zastupati stranku, te kazneno goniti u ime HSP AS odgovorne zbog iznošenja neistina u javnosti koje za cilj imaju grubo vrijeđanje, omalovažavanje, povredu prava osobnosti, dostojanstva časti i ugleda HSP AS, kao i onih koji su krivotvorili održavanje stranačkih tijela te zlorabili materijalnu i nematerijalnu imovinu HSP AS.  U nastavku sjednice, stranačko vodstvo imenovalo je koordinatore za Županijska vijeća i gradske Podružnice koje su od najvišeg stranačkog interesa.

Tom prigodom stranačko vodstvo raspustilo je Podružnicu Sisak te je za koordinatoricu jednoglasno imenovana dopredsjednica stranke iz Siska dr. sc. Vlatka Vukelić. Isto tako, analiziran je i minuli rad stranačkih dužnosnika na razini Sisačko-moslavačke županije te je zaključeno kako dosadašnji predsjednik ŽV HSP AS SŽM i novoizabrani član Predsjedništva HSP AS na razini RH Tomislav Dujmenović uživa puno povjerenje stranačkog vodstva.

Na neto održanoj izbornoj Konvenciji visoke stranačke dužnosti zadržali su dosadašnji stranački dužnosti s područja Sisačko-moslavačke županije, ali su neki imenovani i na nove. U Predsjedništvo HSP AS izabran je istaknuti pravaš Dario Hegel, a u radu Predsjedništva stranke kao punopravni član sudjeluje novoizabrana Predsjednica žena starčevićanki Silvana Tome.

Kao veteran pravaške političke scene i jedan od naših utemeljitelja, svoju poziciju kao član Časnog suda na razini RH zadržao je Domagoj Sekulić iz Petrinje, a u Nadzorni odbor na razini RH izabrani su Marin Široki iz Velike Ludine te predsjednik Podružnice Kutina Goran Markovac. Svoja istaknuta mjesta naći će i drugi dužnosnici iz ove županije prigodom konstituiranja Glavnog stana u Splitu ili prilikom izbora stranačkih Odbora.”

 

HSP dr. Ante Starčević

predsjednik Odbora za digitalno društvo i medije

Stjepan Stipo Ćorić, ing. inf.


 

 

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.