Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

KULTURA

Prijavi se na filmsku radionicu PLANET FILM!

Kino klub Sisak organizira filmsku radionicu sa učenicima sisačkih osnovnih škola

Kino klub Sisak organizira filmsku radionicu sa učenicima sisačkih osnovnih škola

Kino klub Sisak organizira filmsku radionicu „Planet film“ sa učenicima sisačkih osnovnih škola. Polaznici će u razdoblju od listopada do studenog u prostorijama Kino kluba učiti osnove snimanja filmskog materijala, zatim montažu slike i zvuka, te kopiranje i umnožavanje filmova.

Voditelji radionica bit će Leo Vitasović i Teo Vukšan uz asistenciju Matije Holjevca i Jasne Kapelac, koji će svoje znanje i vještine usmjeriti na izobrazbu mladih filmaša, u kategorijama igranog i dokumentarnog filma.

Konačni produkt radionica, razni video uradci, prikazat će se na javnim promocijama u prostorijama Kino kluba Sisak, a bit će i poslani na brojne filmske festivale, kako unutar tako i van Lijepe naše.

Prijaviti se možete do 21.10.2016. putem službene stranice http://kks.hr/prijava-planet-film/ na facebook stranici Kino kluba Sisak ili telefonski na broj 099 591 5656. Osim učenika osnovnih škola, poziv je otvoren i za njihove nastavnike koji bi željeli naučiti više te i sami kasnije pokrenuti filmske grupe u svojim osnovnim školama.

Prva radionica održati će se 22.listopada u prostorijama Kino kluba Sisak. Sa željom da se u mladima već od samih početaka stvara ljubav i želja za stvaranjem filmova, ova radionica dat će im ono najbolje od njihovih voditelja do produkata koji će nastati zajedničkim snagama.

Grad Sisak, HAVC te Sisačko-moslavačka županija ponosni su pokrovitelji ovog projekta i svi zajedno željno očekujemo mališane sa novim i kreativnim idejama za napredak domaće filmske industrije.


planet-film-plakat-v1_2


 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.