Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Kandidat HDZ-a za gradonačelnika Siska je Franjo Šaban!

Ovo je prvi put da se u HDZ-u održao prednominacijski postupak

Ovo je prvi put da se u HDZ-u održao prednominacijski postupak

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Siska je Franjo Šaban. Odluka je to koja je donesena, kako je rekao predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Sisak Željko Krapljan, nakon kandidacijskog postupka na koji su se mogli prijaviti svi članovi stranke. Uvjeti koje su kandidati morali zadovoljiti pri javljanju na „natječaj“ uključivali su oblikovan politički program, financijski plan i uvjerenje o nekažnjavanju. Na natječaj se prijavilo četvero kandidata, a u gradskom HDZ-u posebno su ponosni na činjenicu da su prvi put svi članovi stranke mogli istaknuti kandidature za ovako važnu poziciju. Željko Krapljan je također istaknuo kako se pri donošenju odluke o kandidatu za gradonačelnika nisu vodili godinama stranačkog staža prijavljenih kandidata, već su nastojali izabrati osobu koja:

 

 

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika kratko se predstavio javnosti:

 

 

Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Odra i jedan od osnivača kajak kanu kluba Sisak zasad nije želio previše govoriti o političkoj platformi s kojom će se predstaviti biračima:

 

 

Kako je rečeno na konferenciji za medije, u danima i mjesecima koji slijede bit će vremena za detaljnije predstavljanje lika i djela Franje Šabana.

 

p1170647

 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.