Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Grupa Magazin objavila novu pjesmu “Macho man”!

“Pisana je za mjuzikl “Pacijenti” i na premijeri je upravo ona izazvala najviše smijeha”

"Pisana je za mjuzikl "Pacijenti" i na premijeri je upravo ona izazvala najviše smijeha"

Grupa Magazin objavila je pjesmu “Macho man”, novi, siguran hit autorskog para Tončija i Vjekoslave Huljić, ujedno još jedna pjesma iz nedavno izvedenog mjuzikla “Pacijenti” koji je oduševio domaću publiku. Priča o showbussinessu koji se seli u privatnu psihijatrijsku kliniku nasmijala je brojne posjetitelje, a singlovi “Srce za vodiča”, “Ima nešto u tome” te “Psihopat” dodatno su pobudili interes publike.


macho1


Nova pjesma “Macho man” govori o majci čija je želja da joj kćer lagodno živi pa je savjetuje kako će pronaći bogataša i tako si osigurati život na visokoj nozi. Upravo je ova pjesma na premijeri mjuzikla izazvala oduševljenje publike, a pastirica Manda čiji je lik utjelovila Elena Brumini, zaradila veliki pljesak.

U novom video spotu uz Andreu Šušnjaru u ulozi dobronamjerne majke, odlično se snašao poznati voditelj Damir Mihanović Čubi. Duhoviti video spot redateljsko je djelo Lea Bartulice.



Bilo je kao zabavno i interesantno snimati ovu pjesmu i moram prizanti da smo se svi jako dobro zabavili i nasmijali u studiju. Pjesma nam se svidjela već na prvi takt, a reakcije i ostalih suradnika koji su je čuli, je odlična. Pjesma je zabavna, smiješna i garantira dobru zabavu. Pisana je za mjuzikl “Pacijenti” i na premijeri je upravo ona izazvala najviše smijeha što je mi dobar pokazatelj da će je publika koja nije vidjela mjuzikl dobro prihvatiti. Pogotovo smo se dobro zabavili na snimanju spota gdje je aposlutni kralj zabave bio Čubi koji je glumio moju majku”, rekla je Andrea.

Na upit je li i njoj majka daje savjete vezane uz muškarce, rekla je da se njena majka u taj njenog života ne miješa. A mjuzikl? “Mjuzikl me zbilja oduševio i ispunio sva moja očekivanja. Svaka uloga je na svoj način posebna. Jako sam sretna zbog obitelji Huljić što su jednom pokazali i dokazali da su najbolji u ovom poslu i ponosna sam što sam dio te priče”, dodala je Andrea.


Foto: Nataša Bartulica


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.