Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

Počinje 49. Voloderska jesen!

Otvorit će ju gradonačelnik Popovače i župan Sisačko – moslavačke županije

Otvorit će ju gradonačelnik Popovače i župan Sisačko - moslavačke županije

49.Voloderske jeseni, gospodarska manifestacija posvećena vinu i vinogradarstvu, bit će otvorene u danas u 18 sati. Osim izložbe vina i popratnih turističko- gospodarskih aktivnosti, posjetitelji će tradicionalno moći uživati u pučkom veselju- gastronomskoj ponudi i koncertima poznatih domaćih estradnih glazbenika.

Josip Mišković, gradonačelnik Grada Popovače:

 

 

Organizator Voloderskih jeseni i ove je godine Turistička zajednica Grada Popovače. Za razliku od prošle godine kada je Zajednica u manifestaciju uložila 200 tisuća kuna, ove bi godine taj iznos trebao biti manji. Tako će dio troškova ponijeti i oni koji su zakupili prostor i dobili koncesiju za štandove. To ipak ni na koji način neće umanjiti ukupni značaj Voloderskih jeseni za Grad Popovaču. On ostaje velik i mi očekujemo da će i rasti, kaže Mišković:

 

 

Dio Voloderskih jeseni koji će zasigurno privući najveći broj posjetitelja jesu glazbeni konerti. Tijekom sva tri dana trajanja manifestacije večer će zatvoriti jedan popularni glazbenik. Tako će večeras nastupiti Jole i to u 21 sat, sutra Lidija Bačić, a u nedjelju 11.rujna grupa Mejaši.

 

 

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.