49.Voloderske jeseni, gospodarska manifestacija posvećena vinu i vinogradarstvu, bit će otvorene u danas u 18 sati. Osim izložbe vina i popratnih turističko- gospodarskih aktivnosti, posjetitelji će tradicionalno moći uživati u pučkom veselju- gastronomskoj ponudi i koncertima poznatih domaćih estradnih glazbenika.

Josip Mišković, gradonačelnik Grada Popovače:

 

 

Organizator Voloderskih jeseni i ove je godine Turistička zajednica Grada Popovače. Za razliku od prošle godine kada je Zajednica u manifestaciju uložila 200 tisuća kuna, ove bi godine taj iznos trebao biti manji. Tako će dio troškova ponijeti i oni koji su zakupili prostor i dobili koncesiju za štandove. To ipak ni na koji način neće umanjiti ukupni značaj Voloderskih jeseni za Grad Popovaču. On ostaje velik i mi očekujemo da će i rasti, kaže Mišković:

 

 

Dio Voloderskih jeseni koji će zasigurno privući najveći broj posjetitelja jesu glazbeni konerti. Tijekom sva tri dana trajanja manifestacije večer će zatvoriti jedan popularni glazbenik. Tako će večeras nastupiti Jole i to u 21 sat, sutra Lidija Bačić, a u nedjelju 11.rujna grupa Mejaši.

 

 

 

Počinje 49. Voloderska jesen!
0.00(0 glasova)
Komentara(0)

Napišite komentar