Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

Objavljen natječaj 64. Zagrebačkog festivala

Hrvatsko društvo skladatelja objavilo je natječaj za nove skladbe

Hrvatsko društvo skladatelja objavilo je natječaj za nove skladbe

Organizator Zagrebačkog festivala, Hrvatsko društvo skladatelja, objavilo je natječaj za nove skladbe 64. Zagrebačkog festivala koji će se održati početkom siječnja 2017. Natječaj traje do 20. listopada, a prijave su moguće putem online obrasca dostupnog na službenim web stranicama festivala.

Novi umjetnički direktor festivala, Neno Belan, očekuje još veći interes autora i izvođača nego prethodne godine kada je prijavljena rekordna 261 skladba: “Sa svojim uredničkim timom, trudit ću se prepoznati kvalitetne pjesme domaćih autora, kako onih dokazanih, tako i onih mlađe generacije koje ovom prilikom svakako pozivam na natječaj Zagrebačkog festivala. Nadam se da će repertoar pjesama s nadolazećeg festivala činiti okosnicu radijskog etera u godini pred nama, a moji suradnici i ja potrudit ćemo se taj soundtrack učiniti zanimljivim i uzbudljivim“, izjavio je Neno Belan neposredno nakon imenovanja.

Obrazac za prijavu, kao i pravilnik natječaja, dostupni su na službenim web stranicama, a za sva dodatna pitanja i informacije slobodno kontaktirajte zagrebacki-festival@hds.hr


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.