Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

Nadolazeća jesen Sandija Cenova prepuna glazbenih iznenađenja!

“Jedva čekam da uđem u studio i krenem snimati”

"Jedva čekam da uđem u studio i krenem snimati"

Ljeto je kalendarski polako za nama, jesen je pred vratima, pa se i sami izvođači pripremaju za nove glazbene priče. Jedan od onih koji i sam primjenjuje taj uspješan recept je vječiti romantičar Sandi Cenov. Odmoran i pun inspiracije Sandi se vratio sa ljetne turneje i priprema pregršt noviteta za svoju najvjerniju publiku.

Ljeto je više nego ikad bilo ispunjeno koncertima u brojnim predivnim mjestima diljem Jadrana. ‘Nadam se da je publika došla na svoje. Bez lažne skromnosti moram istaknuti, kako sam znao da publika zna sve stare pjesme, ali sam oduševljen što znaju i nove, te stoga im veliko hvala svima koji me prate sve ove godine. Band mi je uigran i znamo se na pogled, pa sve funkcionira besprijekorno.’, kazao je Sandi.Na krilima izuzetno pozitivnih komentara na posljednje singlove ‘A noć nudi plan’ i ‘Anđeo i Vrag’, pred Sandijem i njegovom ekipom je izuzetno uzbudljiva i radna jesen.

‘Istodobno sam se i odmorio, pa je ljeto bilo i inspirativno, tako da se uvijek vratim sa nekoliko pjesama. Jedva čekam da uđem u studio i krenem snimati, a već sada mogu najaviti jedan glazbeni novitet.’

‘Za kraj trebam napomenuti kako sam ovo ljeto namjerno zaobišao Split, jer će tamošnja publika doći na svoje 16.09. kada tradicionalno nastupam u Vanilla Baru. To je najluđa publika koju znam, te se nadam da će tako biti i ovoga puta.’, zaključio je Sandi.


Foto: Hrvoje Serdar


Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.