Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Politika

Marin Piletić najavio kandidaturu za gradonačelnika Novske

“Želim pomiriti sve strukture u Novskoj”

"Želim pomiriti sve strukture u Novskoj"

“Dragim Novljankama i Novljanima najavljujem svoju kandidaturu za gradonačelnika Grada Novske”, objavio je Marin Piletić pred okupljenima na središnjem gradskom trgu. Osim članova potporu su mu došli dati i kandidati na listi HDZ-a za VI. Izbornu jedinicu.

O mogućnosti da će Piletić istaknuti svoju kandidaturu već se i ranije nagađalo, a nakon što je početkom srpnja dobio jednoglasnu potporu GO HDZ-a Novske, sada je namjeru da preuzme odgovornost za upravljanje Gradom, kandidaturu za gradonačelnika i javno  obznanio.

 

 

“Moj rad biti će usmjeren prema javnom interesu, ozbiljan i odgovaran rad za boljitak Novske, imamo programe i projekte koje ćemo realizirati. Imam u tome podršku HDZ-a i svoje obitelji. Niz godina radim za Grad Novsku i mogu doprinijeti još više”, naglasio je Marin Piletić.

Uputio je i kritiku sadašnjem gradonačelniku Vladi Klasanu za protekle tri i pol godine njegovog vladanja na “populistički i cirkusantski način“, koji je zbog “svoje taštine podijelio udruge, društva, klubove i građane“.

“Želim pomiriti sve strukture u Novskoj, da Novska bude ponovno grad iz kojega mladi neće odlaziti, da poduzetnici i obrtnici ne zatvaraju svoje radnje, želim to ispraviti”, dodao je Piletić, čija će kampanja u periodu do lokalnih izbora slijedeće godine imati moto „Novska na prvom mjestu“.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.