Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SPORT

Izborna skupština Nogometnog središta Kutina

Dosadašnji predsjednik Mirko Letić dobio još jedan mandat

Dosadašnji predsjednik Mirko Letić dobio još jedan mandat

Na redovnoj izbornoj skupštini Nogometnog središta Kutina, dosadašnji predsjednik Mirko Letić dobio je još jedan mandat od strane članova Skupštine. Na prijedlog predsjednika izabran je i nešto izmijenjen Izvršni i Nadzorni odbor.

Skupštini su nazočili Zorislav Srebrić, direktor svih reprezentacija HNS-a i Davor Ivić, predsjednik NSSMŽ. Govorili su o aktualnom trenutku hrvatskog sporta te o nogometu kao najjačoj sportskoj asocijaciji u Hrvatskoj.

 

letic-u2

 

S planom i programom rada za 2017. godinu Letić je upoznao sve prisutne predstavnike nogometnih klubova. Razgovaralo se o inicijativi da se od nove sezone 2017./2018. razdvoje Druga županijska liga na kutinsku i sisačku.

Predsjednik NSSMŽ Davor Ivić napomenuo je da će se o tome još razgovarati te da ako to bude dogovoreno nema razloga da se ne realizira. O financijskim pokazateljima i planu za 2017. prisutne je inforimirao Josip Borić, blagajnik NS Kutina.

 

letic-u3

 

U novi Izvršni odbor izabrani su Mirko Letić, Dejan Faltis, Zdravko Novosel, Zdravko Bartolić, Danko Glavaš, Zlatko Medaković, Ivan Kunštek, Mario Vidović, Željko Pšeničnjak, dok će naknadno biti izabrani predstavnici sudaca i trenera.


 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.