Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Dodijeljene Zlatne plakete najuspješnijim gospodarstvenicima na području SMŽ!

Radio Quirinus dobio posebno priznanje za 20 godina uspješnog djelovanja

Radio Quirinus dobio posebno priznanje za 20 godina uspješnog djelovanja

Na svečanoj sjednici Hrvatske gospodarske komore- Županijske komore Sisak dodijeljene su Zlatne plakete- nagrade najuspješnijim gospodarskim subjektima na području Sisačko- moslavačke županije. Ove godine najboljima su proglašeni Mlin i pekare d.o.o, PPS.Majur d.o.o. i Korina proizvodnja d.o.o.

zlatne-kune-hgk

U kategoriji najuspješnijeg velikog trgovačkog društva Zlatnu plaketu je osvojilo sisačko poduzeće Mlin i pekare. U njemu je trenutno zaposleno više od 1200 ljudi, a svoje raznolike proizvode prodaje u više od 280 poslovnica. Vesna Butorac, direktorica Mlina i pekara d.o.o. nagradu je nazvala velikom časti i odgovornosti:

 

 

p1170347

 

Najuspješnijim srednjim trgovačkim društvom proglašeno je poduzeće PPS- Majur iz Majura. Već 60 godina ovo poduzeće iz Velike Gorice uspješno posluje u drvnoj industriji, a posljednjih 12-tak i na području Općine Majur. Prošle je godine poslovna dobit iznosila desetak milijuna kuna, a njen veliki dio ulaže se u unaprijeđenje proizvodnje i razvoj poslovanja. Mladen Galeković, vlasnik PPS- Majura, nakon prvotnog iznenađenja dobivenom Zlatnom kunom, istaknuo je da će ova nagrada predstavljati poticaj daljnjem radu i napretku tvrtke:

 

 

p1170350

 

„Čini mi se da je došlo vrijeme optimizma i to optimizma s razlogom“, naglasio je Boris Mesarić, predsjednik HGK ŽK Sisak:

 

 

p1170348

 

I Sisačko- moslavačka županija kao proizvodno i izvozno orijentirana bilježi dobre rezultate u izvozu:

 

 

Zamjenik Sisačko- moslavačkog župana Marin Piletić na današnjoj je svečanosti istaknuo je kako je svaki odgovorni poduzetnik primjer pravog domoljuba:

 

 

p1170351

 

Spomenuta poljoprivredna tvrtka je Korina proizvodnja d.o.o. iz Novske, a ona je Zlatnu plaketu dobila u kategoriji „malo trgovačko poduzeće“. Kristalna kuna uručena je tvrtki Vivera d.o.o. iz Gline zbog zasluga u razvoju Sisačko- moslavačkog gospodarstva kao najuspješnije trgovačko društvo u 2012., 2013. i 2014. godini. Posebno priznanje za kontinuirano poslovanje dobio je i Radio Quirinus za 20 godina uspješnog djelovanja.

 

p1170353p1170361p1170362p1170357

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.