Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SVIJET GLAZBE

Klapa Cambi 30 godina karijere slavi velikim koncertima

U slavljeničkoj godini klapa Cambi za svoje fanove priprema album “Best of”

U slavljeničkoj godini klapa Cambi za svoje fanove priprema album "Best of"

U slavljeničkoj godini klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca za svoje fanove priprema album ‘Best of’ sa svojih 30 najvećih hitova za 30 godina briljantne karijere i nekoliko velikih koncerata – u Kaštelima 28. kolovoza, u Zadru, u zagrebačkom hramu glazbe, KD Lisinski te u još nekoliko gradova. 

Na koncertu u Kaštelima kojim će započeti obljetničku turneju, Cambi će izvesti pjesme koje će prikazati presijek njihove karijere, a kao gosti će im se pridružiti Tomislav Bralić i klapa Intrade te klapa Elektrodalmacija

– Koncert klape Cambi iz Kaštel Kambelovca na zatvaranju kulturnog ljeta već je tradicionalni glazbeni događaj. Često je humanitarnog karaktera, dobro posjećen i sa dobrim glazbenim gostima. S klapom Intrade poveznica djelovanja, uz prijateljstvo, je i klapska glazbena scena koju su dvije klape dobrim dijelom u istom vremenskom periodu i oblikovale. Poveznica s klapom Elektrodalmacija je glazbeni potpis Rajmira Kraljevića koji je dobrim djelom oblikovao profil obiju klapa. Ono što je zanimljivo jest i to da obje klape i danas dijele istog glazbenog voditelja: Tonča Tranfića. Naša očekivanje od koncerta su da podsjetimo na prošle i aktualne dane klape Cambi, naših 30 godina, i da glazbeno zadovoljimo publiku. Kaštelanska publika cijeni samo dobar nastup i to će bez obzira na reputaciju i unatoč statu su domaće klape ostati glavna zadaća, kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi. ‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Od zipke do križa’, ‘Moreš li razumit’, ‘Popucale rebatine’, ‘Kamena’, ‘Lipa moja’, najnovija ‘Noćas viruj zvizdama’ i još mnogi drugi veliki hitovi, Cambi su plasirali na u sam vrh klapske scene i donijeli im cijeli niz nagrada među kojima i čak 10 Porina. Cambi se može pohvaliti vrhunskim pjevačima u svojim redovima koji su jedinstvenom interpretacijom pjesmama dali prepoznatljivi Cambijev pečat koji publika cijeni i osjeća.


 

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.