Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Popovača

49. Voloderska jesen

održat će se od 9.-11.rujna

održat će se od 9.-11.rujna

Ovogodišnja, 49. Voloderska jesen, održat će se od 9. do 11. rujna u Voloderu. Program trodnevne manifestacije predstavljen je  u srijedu, 27. srpnja , na radnom sastanku u Popovači.

Dosadašnja praksa bila je organizirati službeno otvaranje manifestacije u subotu ispred Voloderske kleti, no obzirom da je subota, 10. rujna dan prije izvanrednih parlamentarnih izbora i izborna je šutnja , manifestacija će biti otvorena u petak, 9. rujna na središnjoj pozornici u Voloderu. Gradonačelnik  Popovače Josip Mišković

Turistička zajednica Grada Popovače i Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije već su odradile većinu posla  oko organizacije 49. Voloderske jeseni.

DSCN1934

Ova manifestacija prigoda je i za  promociju autohtonog moslavačkog vina  Škrlet, ali i drugih proizvoda s područja županije, istaknuo je župan Ivo Žinić

U sklopu kulturno-zabavnoga programa organizirat  će se natjecanje u povlačenju klada, smotra izvornog folklora , izložba stoke te proglasiti i ovogodišnja Vinska kraljica.

Postoji mogućnost da predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović bude pokroviteljica manifestacije.

I ove godine zvučna imena s hrvatske estrade. Prvoga dana goste će zabavljati Jole, drugoga dana Lidija Bačić ,te Mejaši u završnici.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.