Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Predin & Damir Kukuruzović Django Group predstavljaju novi singl

“Dolazi ljeto, pravo vrijeme da kažemo adijo svim tužnim i bolnim uspomenama.”

"Dolazi ljeto, pravo vrijeme da kažemo adijo svim tužnim i bolnim uspomenama."

Poznati tekstopisac i glazbena rock legenda Zoran Predin, svoju vjernu publiku diljem regije uoči ljeta, odlučio je počastiti novim singlom naziva ‘A sad adijo’ u izdanju Hit Recordsa. Pjevač, skladatelj, tekstopisac, te dobitnik brojnih nagrada, novi singl predstavlja u suradnji sa poznatim gipsy swing gitaristom Damirom Kukuruzovićem.

Nova glazbena poslastica u radijske etere dolazi nam iz autorske radionice Vojkana Borisavljevića koji je zaslužan za glazbu i tekst, dok aranžman potpisuje Bruno Urlić, a produkciju Bruno u suradnji sa Marijanom Jakićem. Pjesma je snimljena na jesen 2015, u Zagrebu, a sam Predin vjeruje kako je upravo ova pjesma pravi potencijalni ljetni hit.

Dolazi ljeto i sada je pravo vrijeme, da kažemo adijo svim tužnim i bolnim uspomenama. Sada je pravo vrijeme, da se vratimo suncu i osmijehu, te damo šansu nekoj novoj ljubavi, nekom novom prijateljstvu. O tome pjeva naša verzija pjesme ‘A sad adijo’. Zapjevajmo i zaplešimo je zajedno!’, rekao je Zoran Predin

Najbolja domaća gipsy swing postava Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group, snimaju i rade na novim pjesmama za svoj prvi zajednički album, koji bi trebao izaći u izdanju Hit Recordsa, na proljeće 2017. godine. Prvi singlovi ‘Uzmi me’ i ‘Tko šljivi sutra’ probudili su veliki interes ljubitelja dobre glazbe, te još dodatno potaknuli na snimanje novih autorskih pjesama i nekih neočekivanih obrada. Uz Hit Records, Zorana Predina & Damira Kukuruzovića Django Group gipsy swing dolazi na velika vrata.



 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.