Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

Izgradnja nogostupa u Šartovcu

Predana dokumentacija potrebna za početak aktivnosti

Predana dokumentacija potrebna za početak aktivnosti

Hrvatskim cestama d.o.o. predana je dokumentacija potrebna za početak aktivnosti potrebnih za izgradnju nogostupa u Šartovcu, izvijestili su iz ureda gradonačelnika Grada Kutine:

“S obzirom na nesretne događaje koji su učestali na cesti D45 kroz Šartovac , Grad Kutina  je u posljednje 3 godine pripremio svu potrebnu dokumentaciju i ishodio građevinsku dozvolu za izgradnju nogostupa.

Izgradnjom nogostupa će se osigurati značajno sigurniji odlazak i povratak djece u školu u Kutinskoj  Slatini, odlazak vjernika do župne crkve i za ostale potrebe stanovnika Šartovca i Kutinske Slatine.

U razgovorima sa Ministarstvom pomorstva, prometa i infrastrukture  i Hrvatskim  cestama d.o.o. dogovoreno je da Hrvatske ceste uvrste taj nogostup u svoj plan financiranja za 2016. godine.

To je i učinjeno i danas je pročelnik UO za komunalni  sustav i prostorno uređenje Mladen Lisak po nalogu gradonačelnika Hrvatskim cestama predao svu potrebnu dokumentaciju kako bi započele sve aktivnosti potrebne za izgradnju nogostupa.

Vjerujemo da će ovaj projekt vrijedan oko 1.100.000,00 kuna biti veliki doprinos osiguranju boljih uvjeta i većoj sigurnosti djece i mještana Šartovca i Kutinske Slatine u prometu.”

Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Još vijesti

Copyright © 2023 Quirinus Portal Sva prava pridržana.