Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Ostalo

Josipa Lisac predstavlja novu pjesmu i spot “Moja magija”

Josipa je s nestrpljenjem dočekala trenutak predstavljanja pjesme javnosti

Josipa je s nestrpljenjem dočekala trenutak predstavljanja pjesme javnosti

Već samom najavom ulaska u studio i snimanja nove pjesme Josipa Lisac pobudila je radoznalost mnogobrojne publike. Predivan tekst autorice pjesme “Moja magija” Alke Vuice i glazba za koju je zaslužan Jani Hace osvojili su našu divu koja je s nestrpljenjem dočekala trenutak predstavljanja pjesme javnosti.

Svakoj pjesmi dajem prostora da živi svoj put, da je publika upozna i zato ne žurim sa singlovima. Pjesma ‘Tu’ je drugačija od ‘Moje magije’, ali je jednako posebna. Na njoj sam ponovo surađivala sa Skansijem i dobila priliku surađivati sa Sašom Antićem. Čini mi se kako je upravo vrijeme koje je imala zaslužno za neka lijepa priznanja koja sam dobila, Porin i nagradu za Hit mjeseca u emisiji ‘Svijet diskografije’ Zlatka Turkalja. Nadam se da će i nova pjesma biti jednako dobro prihvaćena“, rekla je Josipa.

Spot je režirao mladi redatelj Ljubo Zdjelarević koji je za radnju spota rekao: “Spot za pjesmu ‘Moja magija’ simbolički prikazuje univerzalnu ljubav u njenim najljepšim i najtužnijim trenucima, ljubav koja je jača od svega. Istu vizualiziraju dvije osobe koje padaju kroz prazan mračni prostor, pramrak, a u svojem kratkom padu doživljavaju sreću, nježnost, bespomoćnost i strah, osjećaje neraskidivo vezane uz pojam ljubavi, možda nesigurne, a možda i posljednje. Ideja za spot je došla upravo iz razloga što Josipa u našem kolektivnom svemiru predstavlja veliku, pravu ljubav koja se nikada ne završava”.



 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.