Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Župan Žinić obećao pomoć obitelji Mace Dobranić

Kuća obitelji Dobranić izgorjela je u nedavnom požaru

Kuća obitelji Dobranić izgorjela je u nedavnom požaru

Macu Dobranić, samohranu majku petero djece iz Strušca, prije dva tjedna zadesila je nesreća koju nitko od nas ne želi doživjeti. Eksplozijom televizijskog prijamnika došlo je do požara u kojem je potpuno izgorio njihov trošni, ali jedini dom koji su imali. Nakon požara, čiji se uzrok još uvijek ne zna, šesteroročlana obitelj privremeni je smještaj našla u obližnjoj kući, posve neprikladnoj za stanovanje.

Roman Rosavec, predsjednik gradske organizacije HDZ-a u Popovači inicirao je akciju pomoći. Iako se akciji odazvao određeni broj ljudi, za izgradnju upotrebljivog  stambenog objekta, potrebno je uključivanje šireg kruga ljudi:

 

 

P1150310

 

Svoju solidarnost danas je došao iskazati i Sisačko- moslavački župan, Ivo Žinić. Uz pomoć rodbine i prijatelja, obitelji se pokušava pomoći, ali to neće biti dovoljno, rekao je župan nakon što je razgledao neprikladne uvjete u kojima obitelj trenutno živi:

 

 

P1150311

 

Cilj je da u što kraćem roku omogućimo ovoj obitelji povratak koliko toliko normalnom životu i vjerujem da ćemo, u suradnji s Gradom Popovačom, to i uspjeti ostvariti, naglasio je župan koji je prilikom posjeta obitelji uručio nekoliko potrepština za prvu pomoć- uglavnom kuhinjskih i higijenskih proizvoda.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.