Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Kutina

„Train the trainer“

Edukacija učitelja u Kutini od 4. do 8. travnja

Edukacija učitelja u Kutini od 4. do 8. travnja

U Kutini se od 4. do 8.travnja održava  edukacija učitelja „Train the trainer“ u sklopu projekta „Poslujmo zajedno /Doing business together“ iz programa Erasmus+.

 

Edukacija će ukupno trajati pet dana, a održava se u prostorijama Razvojne agencije Mrav d.o.o.Na edukaciji sudjeluje 15 učitelja: tri učitelja iz Osnovne škole „Vladimira Vidrića“ iz Kutine, osam učitelja iz Škole „Lyuben Karavelov“ i četiri učitelja iz Osnovne škole „Aleko Konstantinov“ iz bugarskog grada Dimitrovgrada.Edukaciju provodi projektni partner – Visoka škola „Nikola Šubić Zrinski“.

 

12592635_1304124306281229_458404419282063257_n

 

Glavni cilj projekta je da se aktivnim metodama poučavanja, obrazovnim radionicama za učenike osnovnih škola i njihove učitelje,potakne na uvođenje poduzetništva u hrvatski obrazovni sustav.Učitelji će steći digitalne vještine u poduzetništvu te podići poduzetničke kompetencije u praksi osnivanja Mini inkubatora učeničke zadruge. Učitelji će biti osposobljeni za prijenos znanja učenicima i zajednički rad te će moći stečeno znanje primijeniti u praksi.

 

U sklopu edukacije, učitelji će posjetiti Visoku školu „Nikola Šubić Zrinski“ gdje će se održati jednodnevna edukacija.Također, posjetit će i Osnovnu školu „Vladimira Vidrića“.Slobodno vrijeme provodit će u zajedničkom obilasku grada Kutine, izvijestili su iz kutinske Razvojne agencije Mrav.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.