Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

Petrinja

Petrinja među pet najsigurnijih gradova u Hrvatskoj

Na SIGG-u u Zadru uručeno priznanje petrinjskom gradonačelniku

Na SIGG-u u Zadru uručeno priznanje petrinjskom gradonačelniku

Darinko Dumbović, gradonačelnik grada Petrinje primio je u utorak, 5. travnja  na 8. Regionalnoj konferenciji Sigurnost gradova – SIGG 2016. u Zadru, priznanje kao gradonačelnik jednog od pet najsigurnijih gradova u Hrvatskoj.

DUMBOVIC

Osma regionalna konferencija Sigurnost gradova SIGG 2016. održava se u Zadru od 4. do 6. travnja u organizaciji Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost, uz pokroviteljstvo Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske Grada Zadra .Potporu konferenciji dali su i  Državna uprava za zaštitu i spašavanje,Platforma hrvatskih županija i gradova za smanjenje rizika od katastrofa,Udruga gradova Ured za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Važno je sudjelovati na ovakvim  i sličnim konferencijama,jer Petrinja treba postati još prepoznatjivija. Razvija se u pravom smjeru i to zaslužuje, istaknuo je Dumbović

Već i jednostavnim promjenama možemo svoje gradove učiniti sigurnijim i bezbrižnijim mjestima za život, što će naši sugrađani brzo prepoznati i znati cijeniti.

ZADAR 2

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.