Budimo povezani

Hej, tražiš nešto?

SMŽ

Na skupštini Udruge za uzgoj golubova, peradi i kunića “Sisak 1971.” najavljena državna izložba

Izložba će se održati u Sisku od 2.-4.12.

Izložba će se održati u Sisku od 2.-4.12.

Na danas održanoj redovnoj godišnjoj skupštini Udruge za uzgoj golubova, peradi i kunića „Sisak 1971“ razmatran je rad i djelovanje udruge u protekloj godini. Kako je naglašeno na skupštini, tijekom prošle godine ostvareni su skoro svi planirani ciljevi. Zvonko Božić, tajnik udruge:

 

 

P1150074

 

Udruga je osnovana 1971.godine. 45 godina postojanja pokazatelj je manje-više uspješnog rada udruge, kaže Božić. U aktivnostima udruge sudjeluje 71 član, od djece do odraslih, žena i muškaraca podjednako. Od tih aktivnosti, na jednu su posebno ponosni:

 

 

P1150077

 

Božić je ujedno i predsjednik Organizacijskog odbora državne izložbe koja će se od 2.-4. prosinca održati u Sisku. Posla je u organizaciji puno, odgovornost je velika, a o važnosti izložbe najbolje govori podatak da će njena visoka pokroviteljica biti predsjednica Republike Hrvatske, otkriva Božić:

 

 

Važnost Udruge za našu županiju prepoznala je i dožupanica Anita Sinjeri Ibrišević:

 

 

P1150076

 

Županija će, osim kao supokrovitelj, u organizaciji državne izložbe sudjelovati i s donacijom od 50 tisuća kuna, naglasila je Sinjeri Ibrišević te najavila i daljnju potporu radu Udruge.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više vijesti

Copyright © 2024 RSMinfo.hr Sva prava pridržana.